Καλώς Ήρθατε στο Σύλλογο Tang's International Chinese Kung Fu Association

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Κεντρικά Γραφεία του Συλλόγου Tang's International Chinese Kung Fu Association βρίσκονται στα:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουΐνγκ
Αβίδου 11-13, Άνω Ιλίσσια, 15771, Αθήνα -Ελλάδα,
Τηλ: +30-210-7710603


Tang's International Chinese Kung Fu Association

Βιογραφία του Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουΐνγκ

Ο Master Tang Tung Wing γεννήθηκε το 1954 στο Μακάο. Το 1962 η οικογένειά του μετακόμισε στο Χόνγκ Κόνγκ, όπου ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στο Κούνγκ Φου στην ηλικία των 9 ετών. Το 1973 ο Δάσκαλος του τον προήγαγε σε επίπεδο Εκπαιδευτή Κούνγκ Φου και τον έθεσε επικεφαλή και υπεύθυνο του γυμναστηρίου του στο Χόνγκ Κόνγκ. Από τότε ο Master Tang Tung Wing διδάσκει συνεχώς Κούνγκ Φου.
Το 1972 – 1977 εργάστηκε ως Κασκαντέρ και Σκηνοθέτης Δράσης στο Χόνγκ Κόνγκ  και Ταϊβάν. Το 1984 ο Master Tang απεδέχθη πρόσκληση για να διδάξει στη Ελλάδα Kung Fu. Κατόπιν αποφάσισε να μείνει στην Ευρώπη για να διαδώσει αυθεντικό Kung Fu στη δύση.

O Master Tang Tung Wing έχει περισσότερο από 40 έτη εμπειρίας στις παραδοσιακές κινεζικές πολεμικές τέχνες και έχει 7 Διπλώματα Duan Wushu. Ακολούθησε τον Hung Gar Master Tang Kwok Wah έναν από τους καλύτερους μαθητές του Grand Master Lam Jo (ανιψιού του Lam Sai Wing) για να μάθει Hung Gar Kung Fu και Chi Kung.
Επίσης διδάχτηκε Choi Mok Pai Kung Fu από τον GrandMaster Lau Yuen Sing και Wing Chun Kung Fu από τον Master Ho Kim Ming.
Για να εμπλουτίσει την γνώση του και την εμπειρία του στις πολεμικές τέχνες, το 2002 ο δάσκαλος Tang αποφάσισε να επιστρέψει στην Κίνα για να διδαχθεί BaguaZhang από τον GrandMaster Liu Jing Ru στο Πεκίνο και το στυλ Chen Taijiquan με τον GrandMaster Wang Xi An στο χωριό της οικογένειας Chen το Chen Jia Gou.

Ανάμεσα στα επιτεύγματα του Master Tang είναι:

  • Ο Master Tang έχει πιστοποιηθεί από την «Κινεζική Ένωση Wushu» της Κίνας.
  • Είναι Τεχνικός Σύμβουλος της ελληνικής ομοσπονδίας «Hellenic WuShu Kung Fu»
  • Σύμβουλος του «International Wushu Exchange Center of Polytechnic Shenzhen», Κίνα.
  • Είναι Κύριος Εκπαιδευτής της «Hong Kong Choi Mok Pai Kung Fu Association» στην Ευρώπη.
  • Αρχιεκπαιδευτής και Σύμβουλος της «Italy and Czech Republic of Tang's Hung Gar Kung Fu Association».
  •  Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του «International General Institute of Wang Xi An Tai Chi».
  • Αρχιεκπαιδευτής του «Tang's Chinese Shaolin Kung Fu Association».
  • Σύμβουλος του «Hong Kong International Wushu Competition».
  • Ο Κύριος Οργανωτής του «2010 1st Hong Kong World Wing Chun Competition».
  • Αντιπρόεδρος και Κύριος Εκπαιδευτής του «International Taiji Wing Chun Research Center».

Τον Αύγουστο του 2006 η Ομοσπονδία Κινέζικου Παραδοσιακού Kung Fu του Δασκάλου Tang έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών, που οργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Wushu και την Κινέζικη Ομοσπονδία Wushu, και διεξήχθη στην πόλη Zhengzhou της Κίνας.  Η Ομοσπονδία Κινέζικου Παραδοσιακού Kung Fu του Δασκάλου Tang έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή στο μεγάλο αυτό γεγονός για να εκπροσωπήσει την ομοσπονδία ως μέλος της ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu και την χώρα μας, την Ελλάδα.
Η ομάδα της Ομοσπονδίας Κινέζικου Παραδοσιακού Kung Fu του Δασκάλου Tang αποτελούταν από 5 μαθητές του και μαθητές μαθητών του καθώς και από τον ίδιο τον Δάσκαλο Tang Tung Wing. Διαγωνίστηκαν σε τέσσερα αγωνίσματα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.
Όλα τα μέλη της ομάδας κέρδισαν μετάλλιο στην κατηγορία τους, επιστρέφοντας στην πατρίδα μας με 5 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια. Το πρωτάθλημα ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την Ομοσπονδία Κινέζικου Παραδοσιακού Kung Fu του Δασκάλου Tang αλλά και για την προώθηση των επιμέρους στυλ.
Τον Ιανουάριο του 2007 κέρδισε το Αργυρό Μετάλλιο στο 1ο Διεθνή Τουρνουά Taijiquan Invitation στο Χονγκ Κονγκ.
Τον Αύγουστο του 2007 ο Master Tang κέρδισε 1 ακόμα Χρυσό Μετάλλιο στο 4ο Διεθνή Αγώνα Taijiquan Exchange στο Jiaozuo, Κίνα.
Τον Μάρτιο του 2009 στο 4ο Διεθνή Αγώνα Wushu στο Χονγκ Κονγκ, ο Master Tang και ο Σύλλογος Κουνγκ Φου έλαβε πρόσκληση να πάρει μέρος σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση για να εκπροσωπήσει την χώρα.
Η Ομοσπονδία Κινέζικου Παραδοσιακού Kung Fu του Δασκάλου Tang, με 6 μαθητές διαγωνίστηκε σε 4 ατομικές κατηγορίες. Κάθε αθλητής της ομάδας κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο σε όλες τις συμμετοχές του και έτσι η συνολική συμμετοχή μεταλλίων έφτασε τα 15 χρυσά μετάλλια μαζί με το Βραβείο Καλύτερης Ομάδας και το Βραβείο Καλύτερου Προπονητή που απονεμήθηκε στον Δάσκαλο Tang Tung Wing.
Το 2010 στο 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Wushu που οργανώθηκε από τη Σχολή Γου - Σου του Χονγκ Κονγκ καθώς και από τον Κινέζο Σύλλογο Γου Σου της Ζιν - Ζανγκ διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ  έλαβε χώρα μεταξύ της 23ης και της 25ης Αυγούστου 2010. Ο διαγωνισμός είχε πάνω από 2500 αθλητές και 190 ομάδες από όλο τον κόσμο. Ο Κινέζικος Σύλλογος Παραδοσιακού Κουνγκ Φου του Τανγκ , επίσης προσκλήθηκε να πάρει μέρος , τόσο ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου - Σου Κουνγκ Φου , όσο και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. Ο Κινέζικος Σύλλογος Παραδοσιακού Κουνγκ Φου του Τανγκ , με συνολικά 13 αθλητές / μαθητές , αγωνίστηκε σε 8 διαφορετικά στυλ και κατηγορίες:
Χουνγκ Γκαρ , Γουινγκ Τσουν , Μπαγκουα Ζανγκ , Τσεν / Γιανγκ Τάι Τσι Τσουαν , Τανγκ Λανγκ , Τσόι Μοκ Πάι και όπλα.
Κάθε μέλος της ομάδας διακρίθηκε με χρυσά μετάλλια στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να επιστρέψει στη χώρα μας με συνολικά 29 χρυσά μετάλλια. Πέραν τούτου , ο Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουινγκ κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Προπονητή. Η συμμετοχή , συνεπώς , στο διαγωνισμό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο για την Ελληνική Ομοσπονδία Γου - Σου Κουνγκ Φου , όσο και για τον Κινέζικο Σύλλογο Παραδοσιακού Κουνγκ Φου του Τανγκ , σε όλα τα στυλ.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ιταλική όσο και η Τσέχικη ομάδα που εκπροσωπούν το Σύλλογο του Τανγκ στις αντίστοιχες χώρες τους , προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό αυτό , και κάθε ένα από τα μέλη τους κέρδισε χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες όπου διαγωνίσθηκαν.

Master Tang Tung Wing Master Tang in Greece

Ο Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουΐνγκ διδάσκει παραδοσιακό Κουνγκ Φου στην Ευρώπη από το 1984.
Η σχολή του είναι στην Ελλάδα. Ο Μάστερ Τανγκ καλωσορίζει οποιονδήποτε έχει τη θέληση να μάθει και να βελτιωθεί.
Είναι διαθέσιμος για σεμινάρια, ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα εκπαίδευσης δασκάλων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με Ε-mail στην Σελίδα Επικοινωνίας

Kung Fu Figures